上網見到旺角呢度有日本嘅新餐廳,梗係要來試吓啦,餐廳地理位置好方便,喺旺角同埋油麻地交界,平時行完街過嚟都好方便,本身唔抱咩期望,但係估唔到咁高質,仲要好抵食💕一嚟到,餐廳人氣好高,環境好乾淨企理,加上職員嘅服務態度都好好,重點係呢度嘅嘢食又平又好咩都好我哋假日嚟到都有午市套餐,幾十蚊就有交易🤟🏻角切魚生丼定食(仲有嘢飲我哋叫咗熱嘅宇治抹茶🍵麵豉湯)超級抵食,魚生勁新鮮,仲要全部都勁厚切,食到超飽,加上宇治抹茶都好香抹茶味,麵豉湯都好足了,成個套餐勁豐富勁滿足🤩牛肉壽起燒定食同樣地都有麵豉湯同埋飯,麵豉湯落足料,裏面有金菇、娃娃菜、生菜、粉絲,而仲有勁多牛肉,牛肉鮮嫩💕小食叫咗一個鐵板牛柳必食推介,牛柳勁林勁甜免治雞肉串棒另一樣必食推介,雞肉肉質鮮嫩三文魚明太子超級好食!啱晒各位三文魚控芝士蛋糕🍰估唔到$18就有咁高質嘅芝士蛋糕,好香濃💕

角切魚生丼定食(仲有嘢飲我哋叫咗熱嘅宇治抹茶🍵麵豉湯)

牛肉壽起燒定食

小食叫咗一個鐵板牛柳
必食推介,牛柳勁林勁甜

免治雞肉串棒
另一樣必食推介,雞肉肉質鮮嫩

三文魚明太子
超級好食!啱晒各位三文魚控