平日夜晚去到唔太多人,唔需要等位。鋪頭採取開放式設計,地方闊落,坐得都舒服。我地總共叫左蝦紅湯拉麵🍜,和牛餃子同埋自家製阿根廷紅蝦雞肉餃子🥟蝦紅湯拉麵 3.5/5湯底濃但少腥,食落都有多種唔同蝦熬製既味道,誠意十足😊 不過有因濃蝦湯既些少苦澀味,可以再有多d蝦油香味。麵底有嚼勁👍🏻份量足夠但蝦既size較細。感覺拉麵風格比較似fusion日式拉麵再加d港式元素,食既時候好似有種去左大澳既感覺🤣 不過overall都係一個好既嘗試,配料的確可以再豐富d。阿根廷紅蝦雞肉餃子 4/5呢個餃子係餃子皮包住雞肉同蝦既餡料,皮薄多餡👍🏻口感豐富。食到淡淡雞肉味,不過味道可以再豐富d,唔係太食到蝦味。和牛餃子 3.5/5有淡淡和牛味,味道中上。服務不錯,nice同有禮貌。味道有改善空間但有十足誠意,如下次經過都有興趣試其他拉麵👍🏻

蝦紅湯拉麵 3.5/5

阿根廷紅蝦雞肉餃子 4/5

和牛餃子 3.5/5
有淡淡和牛味,味道中上。