2024-06-23
「餃掂手工餃子雲吞專門店」嘅餃子款式同口味真係好豐富,有煎餃同湯餃任你揀,實在係一間好推介嘅餃子店!👍「香煎軟心芝士餃」🧀呢個餃子包裹住濃濃嘅芝士,芝士控一定要試!🤤除咗有軟心芝士之外,仲有粟米等配料,好豐富,而且餃子皮煎至金黃色,外脆內軟,跟芝士味道好配襯。一口咬落去,真係令我融化😍「壽喜燒牛肉煎餃」🥟牛肉餡料做得好細緻,入口即溶,口感好軟嫩,真係好味!🤤餃子皮亦都煎得色香味俱全,襯埋佢哋嘅秘製醬汁,更加好味😋「粟米豬肉餃米線」🍜米線滑滑Q彈,仲有粒粒分明嘅粟米,非常鮮甜可口!🤤餃子餡料好有分量,配上佢哋嘅湯頭,真係好味👍「蜂蜜檸檬薏米水」🥤薏米水質地清爽,加入蜂蜜同檸檬汁,酸甜平衡🤤飲完有一股薏米清香,解渴消暑,配襯餃子真係絕配!😋餐廳餃子款式同口味好多,質素高,,係一間大家必試嘅餃子店!👍🤤