紅磡名物, 貴緣小窩米線, 開咗奧運新店! 呢間真係誠意小店, 唔貴又好食, 同埋喺譚仔以外多一個選擇❤️貴緣必點嘅一定係滷水雞翼, 冬菇王, 豬軟骨, 秘製腩肉, 魚肉春卷😋 今次叫咗個魚香米線配蕃茄湯底+配豬軟骨, 冬菇皇先講魚片嘅份量真係好足, 魚片掛汁好好味😀 冬菇王有好多人都稱讚, 我覺得最大原因係佢好大個所以裏面好多汁☺️另一個就叫咗酸辣湯米線配滷水雞翼, 魚肉春卷! 個人推介滷水雞翼係必叫, 我覺得拍得住深水埗文記, 好入味☺️雞翼控我仲嗌咗個巴蜀雞翼, 要注意係有少少辣, 都好味, 不過可以同滷水雞翼二揀一😉加左娃娃菜配蠔油, 新鮮又可以平衡下, 健康啲😊今次去全場都好full, 有水準既自然多人認識☺️

今次叫咗個魚香米線配蕃茄湯底+配豬軟骨, 冬菇皇
先講魚片嘅份量真係好足, 魚片掛汁好好味😀

加左娃娃菜配蠔油, 新鮮又可以平衡下, 健康啲😊

今次去全場都好full, 有水準既自然多人認識☺️

$100 (Dinner)