2023-11-20 37 views
九品芝麻套餐前菜有日式沙律 ,清新爽口 很開胃。 小食有炸章魚燒, 等緊蒸海鮮嘅時候, 品嚐熱辣辣的小吃, 外層卜卜餡料軟綿綿。套餐的海鮮包括:白蜆、蝦、 鮮魚片 、大蜆、 扁蟶子、 鮑魚。貝殼類 係我最鍾意, 白蜆和大蜆非常鮮甜, 肉質肥口味道鮮味, 而且非常乾淨係完全沒有沙。 鮑魚好新鮮,仲喺度郁下郁下, 加蒜蓉和辣椒一起蒸更加惹味。套餐的肉類和約丸類包括: 美國肥牛和豚肉片, 牛骨濃汁牛丸 薑汁皮蛋貢丸 招牌墨魚丸。 海鮮吃得差不多, 就可以叫侍應幫我哋加魚湯, 加入肉類和丸類, 熱呼呼的鍋物, 十分吸引。 仲有蔬菜籃,包括有娃娃菜、生菜、南瓜、金菇、粟米。 真係好豐富, 份量充足。餐廳的海鮮真的好新鮮, 旁邊有魚缸養龍蝦、鮑魚、鮮蝦、大蜆、白蜆。 今次就試咗基本入門版套餐, 見到鄰座 有鮑魚有扇貝超級吸引。
九品芝麻套餐