2018-05-29 742 views
知道呢間餐廳有十蚊一隻蠔就過黎食下啦 一點半黎到餐廳仲有好多客人,睇黎好受歡迎啦午餐嘅價錢都好親民野菌湯好重料,濃郁餐包係香草包,比牛油餐包更香更好味四隻生蠔都好大隻,蠔肉清甜,海水味比較淡,所以適合偏向食甜既蠔肉嘅朋友,即係我硯肉炒意粉有好多隻硯!每隻硯既烹飪時間都啱啱好,爽口多汁,又洗得徹底,一粒沙都冇牛柳我哋叫咗半成熟,肉質tender軟熟, 好有口感, 重牛肉味,係我最鍾意嘅菜式薯條都炸得好脆我就梗係叫埋甜品心太軟配上紅豆雪糕 - 紅豆雪糕好耐未食過!呢到嘅紅豆雪糕簡直一流,紅豆味重,加上又creamy又濃郁嘅奶味,回味無窮另一份甜品我哋叫咗焦糖燉蛋,表面嘅焦糖燒得又薄又脆,為我地既lunch增添左唔少嘅滋味
知道呢間餐廳有十蚊一隻蠔就過黎食下啦
一點半黎到餐廳仲有好多客人,睇黎好受歡迎啦
午餐嘅價錢都好親民
野菌湯好重料,濃郁
餐包係香草包,比牛油餐包更香更好味
薯條都炸得好脆
我就梗係叫埋甜品