2018-12-21 32 views
拉麵🍜一直都係男友至愛 今日又出左尖咀影聖誕燈飾(尖沙咀真係好多景點)影完相當然要同大少醫醫肚 特意搵返間拉麵慰勞下佢啦 ❤️E間小店 我睇中左佢係因為價錢唔貴😂(因為我請) 大約$78左右已經有一碗拉麵 重要齊曬配料 因為平時食開 得2塊肉,要半隻蛋都要加錢既 不過這裡選擇就不多 共3款湯底比你選 分別係原味 辣味同柚子味💁🏻‍♀️男友竟然出奇地選擇了辣味 睇黎佢最近食辣食上癮😏而我最近都返璞歸真 去邊都係比較鐘意食原味 清清地嘛 同埋又食到間店既風味呢😁一上桌 嚇左一跳 原來配料真係齊到不得了 有2塊雞叉燒2塊豬叉燒1隻半熟蛋2塊仔粟米!每碗都係😍先試一口湯 原味雞湯唔會好油 好飲唔口乾 最欣賞個粟米 用左好特別既做法 食到好方便而且全塊都可食 好小可新鮮粟米可以食到咁乾淨👍🏻👍🏻而我提出左要求想個麵硬身d 麵有交足貨喔而辣味就比較濃味d 唔算辣到不得了 但相對地會比原味再入味一些 不過2者比較我都係鐘意原味多d而店內有好多日本飲品 不過我都唔太好梳打所以就冇嗌 但佢d梳打我係出面都未見過 似係日本訂返黎 有綠茶可樂 薑汁梳打 全部聽都未聽過😎店內係細細 位唔多 但真心好似日本既小店咁
男友竟然出奇地選擇了辣味 睇黎佢最近食辣食上癮😏

店內係細細 位唔多 但真心好似日本既小店咁 同埋員工都好有禮貌 而且開放式廚房 對佢地既衛生好放心 這個價錢真係超值!唯一係選擇唔算好多 但都一定會再食!👍🏻👍🏻🤑🤑