2007-12-15 9 views
昨晚本來去和花亭,點知排長龍,有排等.結果去呢間.超唔掂!忠告大家千期唔好因為等唔到位而轉黎呢間,中招!我覺得好奇怪點解有88個笑笑評分.唔通佢地只係外買買包?3大唔掂:清潔:係海港城咁多高級餐廳既地方,餐具餐牌唔算太清潔.佢地仲竟然reuse客人食剩既餐包,作嘔!食物:唔知係唔識煮定冇心機.cream soup用杯裝,mini size 之餘, 味道差過權頭湯. 餐包反而超多,每人5塊,味道一般,凍冰冰. 如果怕浪費要reuse就唔好每人分咁多!意粉味道怪.海鮮沙津上放上冷藏唔新鮮海鮮,結果我只係食菜,菜同citysuper現成買的當然無分別.招呼:客人唔太多,但得個亂字..有湯冇spoon,有包冇牛油刀.9點待應已經趕收工,係咁催你,每2-3分鐘問你仲有冇野要,不同待應倫住問你..討厭!咁唔掂但收費唔係特別平,一個set都接近200.寧願去delifrance.

3大唔掂: