2014-06-08
Panash 係tst食過lunch 中可以話係中價, 又係海港城, 是但一間餐廳都要百五蚊先走得人既地方, 可以算你抵食之選, 因為佢既價錢同食物質素係正比! 之前去對面既泰國fusion 食, 每人百幾, d野又唔好食又唔飽, 點番叮牙?一個lunch set 由70到80蚊, 有2個麵包, 1"杯"湯同一個main, 係以main去計價錢既~叫左個smoke salmon pasta, $76 未加一~ 湯我簡左白, 好普通, 唔會話好飲/難飲~ 同事話紅湯"野"味d, 下次試下~包有2個加新西蘭牛油, 有個女同事竟然一口氣食得哂, 佢話panash d 包真係好好食~我個main就係呢個煙三文魚雜菌意粉, cream 岩岩好, 味都岩岩好, smoke salmon 一d都唔少, 你冇諗過76蚊佢比咁多你, 麵咬都真係just right! 碟既份量對我黎講係大, 我食唔哂, 不過對男同事黎講就岩岩好喇~~有同事點左個紅酒焗豬扒, 比左一舊我食, 配埋飯就ok, 唔配飯食就真係太咸~ 唔會試~呢到既法包都係我地既致愛, 因為佢20蚊一條,比cheap cheap 超市都平!!!
包有2個加新西蘭牛油, 有個女同事竟然一口氣食得哂, 佢話panash d 包真係好好食~ 我個main就係呢個煙三文魚雜菌意粉, cream 岩岩好, 味都岩岩好, smoke salmon 一d都唔少, 你冇諗過76蚊佢比咁多你, 麵咬都真係just right! 碟既份量對我黎講係大, 我食唔哂, 不過對男同事黎講就岩岩好喇~~
呢到既法包都係我地既致愛, 因為佢20蚊一條,比cheap cheap 超市都平!!! 但係佢麵包"肉"好足, 唔咪得空氣, 口感一流真係抵!!!! 有時買佢3點3下午茶大家食, 都真係唔錯~
waiters 唔多, 好難先叫到佢地, 而麵包鋪呢, 服務員態度認真麻麻, 你買得多佢會嫌你煩~well..too bad
Other Info. :
上次見到天星小輛既大叔, 受女兒order 黎買包,雖然佢唔知邊種打邊種, 但比女兒最好個一份情, 真令人感動