2024-11-16
🍞 君蘭麵包廠 - K11藝術館 🍞呢一間位於K11藝術館嘅君蘭麵包廠係一間非常務實嘅麵包店。雖然唔會有過多花巧嘅蛋糕,但係你會發現好多創新同創意嘅美食、麵包、甜點同烘焙產品。✨ 推薦產品:- 懷舊忌廉桶:非常有新意,懷舊同時又帶有創新嘅風味。- 自助夾曲奇:自己動手夾曲奇,非常有趣!- 星星蛋撻:形狀可愛嘅蛋撻,味道香濃。- 班蘭蛋糕:我嘅最愛,香氣四溢,口感柔軟。- 日式芝士蛋糕:濃郁嘅芝士味道,入口即化。- 雞仔餅、老婆餅、曲奇餅**:一包裝方便攜帶,味道美味。🍞 各款麵包:款式繁多,絕對滿足你嘅味蕾!呢一間係九龍區裏面嘅第一分店,質素非常高,絕對值得一試!📍 地址:尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B224號舖🚇 港鐵:尖沙咀/尖東站N4出口#君蘭麵包廠 #K11藝術館 #尖沙咀美食 #班蘭蛋糕 #日式芝士蛋糕 #懷舊忌廉桶 #自助夾曲奇 #雞仔餅 #老婆餅 #曲奇餅 #星星蛋撻 #九龍區美食 #麵包店 #香港美食快啲嚟試下呢間高質素嘅麵包店,絕對唔會令你失望!🍞🥐😊@orchidpadaria
✨ 推薦產品:
- 懷舊忌廉桶:非常有新意,懷舊同時又帶有創新嘅風味。
- 自助夾曲奇:自己動手夾曲奇,非常有趣!
- 星星蛋撻:形狀可愛嘅蛋撻,味道香濃。
- 班蘭蛋糕:我嘅最愛,香氣四溢,口感柔軟。
- 日式芝士蛋糕:濃郁嘅芝士味道,入口即化。
- 雞仔餅、老婆餅、曲奇餅**:一包裝方便攜帶,味道美味。
🍞 各款麵包:款式繁多,絕對滿足你嘅味蕾!
呢一間係九龍區裏面嘅第一分店,質素非常高,絕對值得一試!
🚇 港鐵:尖沙咀/尖東站N4出口
快啲嚟試下呢間高質素嘅麵包店,絕對唔會令你失望!🍞🥐😊
@orchidpadaria