2024-03-15 33 views
好耐都冇食放題料理, 👩🏼❤️👨🏻👩🏼❤️👩🏼見朋友極力推介呢間餐廳,一於走去試試。間餐廳好就腳,地鐵站行沒耐就到。我朋友大贊呢度嘅嘢食好多元化,難怪咁有人氣。🌟套餐頭盤 ▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️Lunch▶️▶️選擇多樣豐富,有帶子,牛肉,生蠔,超大海蝦等等9樣野食,口味獨特。豚五花▶️▶️ 日本白豚梅肉大質感細緻,入口即化,帶來濃鬱的豬肉味。博多雞肝&辛味醬汁鮮紅色澤和口感結實,肉質鮮美。本菇牛油同埋麻油燒蒜粒有新鮮的風味。鷄翼肉質潔白細嫩,帶有淡淡的甜味,令人回味無窮。牡犡有豐潤的口感和濃鬱的海味。▶️▶️ 牛肉湯烏冬,帶來了濃鬱的牛肉和和風日式烏冬的風味。。▶️▶️甘醋車釐茄,味道幾特別。總體來說,呢間真係性價比非常之高值得推介! 💯💯
套餐頭盤 ▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️▶️Lunch

博多雞肝&辛味醬汁鮮紅色澤和口感結實,肉質鮮美。

▶️▶️甘醋車釐茄,味道幾特別。

總體來說,呢間真係性價比非常之高值得推介! 💯💯