6 day(s) ago 0 views
今次已經第二次嚟,試下其他串燒,今日去到坐滿曬人,諗住送餐速度會減慢,點知速度快一碟接一碟,呢樣嘢一定要讚,人手足夠,啲侍應門都非常之好,一叫就已經可以落order,而且啲串燒仲好細心放喺暖爐上面,仲有你妹你一碟佢哋都會喺張單到mark返,所以唔會漏單,佢哋每一碟都會講下咩嚟,好好,等你知道自己食緊咩🤣溫馨提示大家記得要book枱,因為呢度真係好full!啤酒買一送一,大量串燒畀你揀,你睇我哋三個人叫咗幾多嘢食,人均三百幾食到飽,好多串燒我都好想highly recommend,e.g雞皮,豚肉牛油果,芫茜控要注意,佢個豚肉包住芫茜超級好食,雞腎,牛肋肉,豬肋肉,黑糖燒菠蘿,蒜心,牛油蜜糖日本蕃薯條,麻辣豬大腸,涼拌藤椒魚皮(超香爽口),牛舌心有香又淋,明大子雞腿肉,麻辣燒雞心爽.....etc,唔講咁多,你睇相就知啲質素幾好,燒得非常之靚!仲有我至愛嘅香水檸檬茶都只係$32,係非常大杯!朋友點做士多啤梨乳酸一樣好飲,呢度啤酒買一送一,抵!
  • 蒜心
  • 燒雞皮