2024-05-28
🇰🇷親民價既韓國菜唔係當地先有,香港都一樣食到,女人街呢間韓國餐廳,抵食又好味,仲好crazy!大胃王嘅你一定挑戰以下呢個二人餐,真係十級豐富!精選生蠔二人餐🔥時令生蠔🦪(12隻)生蠔鮮脆爽口,帶點海水鹹鮮味,size比想像中大,口感質素唔錯!蜜糖芥末炸雞🍗(單骨雞翼10件、雞鎚四件)份量十足,炸雞外脆內軟,單骨雞翼食起嚟好方便,肉汁滿滿,媲美炸雞專門店!韓川燒肉拼盆🌟(豬/牛/雞)烤肉入味濃郁,配上秘製魔鬼辣椒醬,再加埋香蒜、洋蔥配料,用生菜包著食,口感爽脆豐富!韓式炸餃拼盤🥟包括有泡菜+粉絲+雞皮餃,冇諗過餃子都咁出色,外皮薄脆唔油膩,最鍾意雞皮餃香口有特色!鹽燒虎蝦🦐虎蝦燒得夠香,蝦肉彈牙爽甜,好高質!溫泉蛋帶子芝士湯烏冬🍲🧀巨型帶子被芝士重重包圍着,入口鹹香鮮味,溫泉蛋令湯底更濃郁順滑,食完都唔會覺得好漏!飲品🍶韓國米酒✨士多啤梨珍露✨食韓國菜想盡興啲,梗係要嘆埋米酒,成個套餐豐富多元化,肯定可以滿足大胃王嘅食慾,下次一定要叫多幾個朋友再嚟幫襯!
🇰🇷
精選生蠔二人餐🔥
時令生蠔🦪(12隻)
蜜糖芥末炸雞🍗(單骨雞翼10件、雞鎚四件)
韓川燒肉拼盆🌟(豬/牛/雞)
韓式炸餃拼盤🥟
鹽燒虎蝦🦐
虎蝦燒得夠香,蝦肉彈牙爽甜,好高質!
溫泉蛋帶子芝士湯烏冬🍲🧀
飲品🍶