天氣凍凍地最啱打邊爐,呢間船渦主打蒸氣海鮮火鍋!一人一鍋,仲有幾個魚缸,入面有好多生猛海鮮,一入去已經覺得幾正!個蒸鍋已經set好哂時間,幫你計埋時蒸海鮮,一定唔會煮到過鐘!🔸水師提督套餐(💰138)炸物:章魚燒 2粒海鮮:白蜆,蝦,鮮魚片,風紋蜆,鮑魚肉類:雞腿肉菜類:特選蔬菜🔸八府巡按套餐(💰468)前菜:沙律炸物:芝麻雞翼,雞軟骨餃子海鮮:白蜆,蝦,鮮魚片,鮑魚,元貝,北寄貝,扁聖子,蟶子皇(一隻),龍蝦(半隻)肉類:安格斯牛肉、豚肉片丸類:三寶丸(牛骨濃汁牛丸,薑汁皮蛋貢丸,招牌墨魚丸)菜類:蔬菜拼盤兩個套餐嘅海鮮都非常新鮮,仲見到啲海鮮郁郁吓。啲蜆勁大隻好飽滿,海鮮肉質鮮嫩多汁又彈牙!所有炸物都熱辣辣,肉類都好高質,好大片,好有肉味😋最後仲有個南瓜芋頭粥,會倒埋落個蒸鍋下面啲精華度個粥好綿,有南瓜同芋頭粒,好鮮甜好好味呀!我哋仲有揀個魚湯米線底,但就完全俾個粥比下去了!識食一定食粥!Overall評分: 8.5/10

🔸水師提督套餐(💰138)
炸物:章魚燒 2粒
海鮮:白蜆,蝦,鮮魚片,風紋蜆,鮑魚
肉類:雞腿肉
菜類:特選蔬菜

🔸八府巡按套餐(💰468)
前菜:沙律
炸物:芝麻雞翼,雞軟骨餃子
肉類:安格斯牛肉、豚肉片
丸類:三寶丸(牛骨濃汁牛丸,薑汁皮蛋貢丸,招牌墨魚丸)
菜類:蔬菜拼盤

Overall評分: 8.5/10