2025-01-06 102 views
聖誕節大餐就約朋友去食豐富的日本菜舖頭位置比較特別係商廈裏便嘅其中一層同埋環境比較陰暗好適合同朋友喺度竊竊細語,哈哈😂😂😂佢有一個2人前套餐十一品前菜芥辣八爪魚,佢係有一浸重重嘅Wasabi味,配埋八爪魚,覺得好彈牙好滑嘅炙燒北海道帆立貝,佢係燒得啱啱好,唔會好熟仲有炙燒三文魚,正逸品料理唐揚炸豆腐,平時我好少食豆腐㗎,不過今次都食咗勁多喎,個味好啱我,外脆內軟,如果鍾意食埋蘿蔔蓉就更加一流蜜糖柚子雞翼,依個雞翼要讚啦,除咗佢好有濃厚嘅柚子味啦,個雞翼呢仲要係變咗單邊勁容易食太卷壽喜燒牛肉,牛油果忌廉芝士,份量超級足夠啊同埋味道好夾,好新穎嘅配搭串燒紫蘇雞腿肉,雞腿肉本身都正正常常啦,加咗個紫蘇葉落去呢,嘩即刻調咗個味出嚟明太子山藥,原本都對山藥冇乜好感啦,但係食落去嘅時候,可能有埋明太子呢,所以個味道調配得好好金菇肥牛卷,佢好足料啊啲金菇好多,跟住用啲肥牛包到佢好滿足溏心蛋豚肉卷,佢個流心蛋流心的,仲有豚肉燒得啱啱好,佢哋兩個好夾啲味主食鰻魚炒飯,佢都好足料啊啲鰻魚^_^炒飯嘅味道啱啱好,唔會好乾噌噌甜品吉士鯛魚燒,佢嘅賣相好靚,同埋食落好脆口啊,好好味最重要係嗌咗個signatur
聖誕節大餐
就約朋友去食豐富的日本菜
舖頭位置比較特別
係商廈裏便嘅其中一層

同埋環境比較陰暗
好適合同朋友喺度竊竊細語,哈哈😂😂😂

佢有一個2人前套餐

十一品
前菜

炙燒北海道帆立貝,佢係燒得啱啱好,唔會好熟
仲有炙燒三文魚,正

逸品料理

太卷

壽喜燒牛肉,牛油果忌廉芝士,份量超級足夠啊
同埋味道好夾,好新穎嘅配搭

串燒

金菇肥牛卷,佢好足料啊啲金菇好多,跟住用啲肥牛包到佢好滿足

主食

甜品

吉士鯛魚燒,佢嘅賣相好靚,同埋食落好脆口啊,好好味

最重要係嗌咗個signature嘅Cocktail
Karakusa luck and maple hunter

兩個嘅味道都好好味
餐廳有講話如果你諗唔到嘅話,佢有個盒幫到你😂
2024-12-28
Type of Meal