2024-03-31
//📍旺角人氣丼飯 — 丼燃食堂🍱🔥𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )虎燃四皇丼🍱🍣🔥 $118左口魚邊/ 三文魚/ 蟹棒/ 赤蝦/ 蟹籽材料超豐富嘅炙燒丼飯!😍可以自選醬汁,今次就揀咗芝士蟹籽醬,成個配搭都好match🤤所有材料都經過炙燒,啲魚生撈埋壽司飯食真係非常香口美味🥰而且份量都唔細~金龍卷🐲🔥 $68用咗軟殼蟹整成小卷,外脆內軟!🤩而且外貌超霸氣!店員上菜時會用火槍點火🔥成隻碟都比火包圍住,視覺效果一流,好啱打卡!🤣📸✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽呢間人氣丼飯已經比我bookmark咗好耐,今次終於食到!🤩鋪頭主要以火炙丼飯同埋卷物為賣點~🍣🔥個人認為員工服務態度好好,會主動幫手擺袋同埋斟茶🫶🏼而且店鋪環境都好有風格,整體都坐得舒服!會再到訪~🤤👍🏼賣相:🌟🌟🌟🌟味道:🌟🌟🌟🌟💫性價比:🌟🌟🌟💫推薦度:🌟🌟🌟🌟💫📍 丼燃食堂 @donyin.diner 🔖地址:旺角花園街3-5號鴻威大廈地下6號鋪
📍旺角人氣丼飯 — 丼燃食堂🍱🔥
𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )
虎燃四皇丼🍱🍣🔥 $118
左口魚邊/ 三文魚/ 蟹棒/ 赤蝦/ 蟹籽