2024-06-26
呢間專門食蠔想去好耐啦😍而且由日本人主理~去日本既感覺返晒黎🙂↔️個日撞正開業三週年,老闆派酒同大家乾杯,仲有同場生日慶祝,氣氛非常好🫶🏻同行朋友係蠔控都表示蠔好新鮮呀😆鐵盒燒牛蠔半打+拉克萊特芝士(必食!)即叫即開即燒,氣勢十足,見到巨大隻超級吸引!燒完都無點縮水🤤肥美鮮嫩又Juicy,想食原味之餘,我地仲加左邪惡芝士!職員真係拎住成舊芝士整溶批出黎😍芝士質地幾高質,加落蠔到多左重口感,重口味之選🤤白姜醋鯖魚昆布卷呢個又係好開胃既小食🫶🏻無腥味又清新爽口,出面少見既菜式配搭,成個卷料口感都豐富,必食😍山芋明太子鐵板燒口感幾特別既菜式,軟綿濃稠既山芋同微辣醇厚既明太子互相融合,面上放上左生蛋,令到整度菜質感更加絲滑~和牛卡爾帕喬入口即化,保持一定既冷度,夾雜洋蔥同蔥花食,清新爽脆得黎又帶點辣,好開胃既小食🫶🏻牡蠣泡菜鍋勁多料😱6大隻蠔、泡菜、菇類、娃娃菜,排得好靚,多到個鍋就黎裝唔晒🤣勁豐富~成個湯底都好濃郁,蠔既鮮味都出晒黎😍牡蠔茶漬飯個飯團係烤過,超細心既做法,好惹味!夾餅紅豆抹茶雪糕夾餅印埋鋪頭名,抹茶好香郁,係高質雪糕黎嫁😍
鐵盒燒牛蠔半打+拉克萊特芝士(必食!)
白姜醋鯖魚昆布卷
山芋明太子鐵板燒
和牛卡爾帕喬
牡蠣泡菜鍋
牡蠔茶漬飯
個飯團係烤過,超細心既做法,好惹味!
夾餅紅豆抹茶雪糕
夾餅印埋鋪頭名,抹茶好香郁,係高質雪糕黎嫁😍