✔️生醃膏蟹 $688我哋都係第一次試潮式嘅生醃蟹🦀 超多膏超吸引🤩本身以為會同醬油蟹差唔多 點知味道都相差幾遠下 🤔潮式嘅係更重蒜頭味🧄 重口味人士應該會鍾意! 不過講唔停就覺得佢有少少蓋過咗蟹本身嘅鮮甜🙈✔️鵝片雙拼鵝腸 $228呢個係每次嚟我哋都會必點‼️ 鵝腸已經清好晒肥膏 爽脆口感好正😚 另外鵝片都十分之軟嫩入味🥰 佢隻滷水汁係偏向鹹味重一點嘅一款~✔️欖菜肉鬆生菜包 $158 肉碎都有幾多係屬於比較肥啲嘅位 所以食落油脂十足 極香🔥 炒得就偏濕咗少少 加埋生菜一齊食味中和返啱啱好~✔️蠔仔方魚肉碎粥 $75粥底調味本身比較清淡 所以蠔味超級突出😳而且蠔仔份量好多 推薦!
✔️生醃膏蟹 $688

✔️鵝片雙拼鵝腸 $228