2022-11-21 1019 views
今日嚟到荃灣探親友,之後經沙咀道沿途一帶,發覺周圍已有好多嘢食!因為我和老公今晚想食辣嘢及惹味晚餐~所以就揀左間肥姐麻辣餐廳!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥環境❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5舒服!有卡位及圓枱!加上有些壁畫及小擺設,令餐廳增添不少氣氛!服務❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5職員全女班~肥姐態度好好!敬業樂業!成晚見佢冇停過,出出入入好勤力的員工!前菜❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5花生及酸辣蘿蔔!下單前,肥姐會為客人預備前菜!酸菜魚❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5🪙$168嚟到肥姐店舖當然點個酸菜魚食下啦,兩人份量都好大碗,有酸菜、芽菜、一片一片的薄魚片及魚骨!魚片非常新鮮嫩滑,好滋味,酸菜及湯汁煮得剛剛好,入曬味!好嘢味!泡椒雞腳❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5🪙$43/份雞腳係我老公至愛~ 原來咬咬下都幾好食、幾爽~浸得好入味!是不錯的凍小食!蒜香炒土豆絲❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5🪙$78唔好睇小呢碟菜式!土豆絲炒得好香蒜味,每條土豆絲切得剛剛好!好有咬口及爽脆!感覺好健康,亦好飽肚!總括: 鍾意食麻辣嘢一定要搵肥姐麻辣餐廳試下!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

環境❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5

服務❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5

前菜❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5
花生及酸辣蘿蔔!下單前,肥姐會為客人預備前菜!

酸菜魚❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5
🪙$168

泡椒雞腳❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5
🪙$43/份

蒜香炒土豆絲❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥/5
🪙$78

總括: 鍾意食麻辣嘢一定要搵肥姐麻辣餐廳試下!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

2022-11-20
$100 (Dinner)
  • 清炒土豆絲
  • 酸菜魚