2018-06-28 86 views
收工過到中環lkf,想食得飽又唔想行太遠,好自然選定了斜路行上第一間的霸嗎拉麵🍜肥妹仔點了*炙燒豚肉味玉拉麵*喝了一小口湯底,湯底好濃,但有點油膩。豚肉只有一片,不過是厚切。一咬充滿油香,只可惜有點乾硬,不合格味玉屬正常貨式,不會煮到過熟。食到中段,肥妹仔開始不停飲水,越食越口渴,最後放棄食剩小撮拉麵,浪費左朋友則點了*雞叉燒味玉拉麵*雞叉燒拉麵湯底更為恐怖,雖然標稱雞湯底,但一點雞味都冇,試了兩口湯底都覺得似係普通味精雞湯,同樣越食越口喝不過雞叉燒卻值得一讚!非常厚身,連埋雞皮同吃十分滋味,又不會燒到過乾。味玉同樣屬正常貨色。肥妹仔食食下發現麵店的推廣優惠,下載app並登入,可以用優惠券只需$15即可有一客煎餃子。加$15換購的煎餃,裏面係韮菜肉碎?配上餃子汁同吃好開胃,全晚最好吃第一位係片雞叉燒,佢就係第二位了食飽飽後,肥妹仔就起行準備睇世界盃了
肥妹仔點了*炙燒豚肉味玉拉麵*
炙燒豚肉味肉拉麵

味玉屬正常貨式,不會煮到過熟。

朋友則點了*雞叉燒味玉拉麵*
雞叉燒味玉拉麵

煎餃子

食飽飽後,肥妹仔就起行準備睇世界盃了
煎餃子
  • 羽根燒餃子