2024-05-09
我人生第一次投訴香港餐廳服務 我個人食野基本上唔太睇服務 但終須頂唔順由呢間野做咗我人生第一次投訴服務首先 佢啲野係幾好食1. 全場啲餐具都係一套 得我果張枱係併湊(我無所謂 但唔知係咪暗號來 想趕我地走咁)2. 我預訂咗北京鴨同一個甜品 再叫2個前菜2個肉一碟菜 居然一來上甜品 我話可唔可以上咗其他菜 再上甜品3. 居然上咗2肉1菜先 都算 咁有2個前菜同北京鴨未上 又再次上甜品4. 終於 上返前菜 食完喎 隻鴨未到 又再上個甜品 完全唔知想點5. 等鴨期間 茶飲晒 我地叫咗加水 係4 5 個侍應經過 一靠我地張枱就走開 最有趣係咩 其他枱又肯自動加水 等鴨期間 再上多2次甜品6. 我終於忍唔住投訴 我係行出去叫經理去無人既地方講 好聲好氣 一投訴隻鴨出現既同時 再上多次個甜品7. 我投訴內容係 我地無叫set 係咪嫌我地窮 所以係咁上甜品唔加水想我地走8.投訴完 服務先回復正常
首先 佢啲野係幾好食
8.投訴完 服務先回復正常