2020-10-15
經過見到呢間無咩人又環境乾淨,又唔見有寫限時,同fd入咗去食,2個女仔叫咗4個餸2杯野飲,大肚婆係大食啲😅 啲嘢食都唔差,我哋食到一半,個職員無啦啦攞張單黎話我哋限時60分鐘,你哋俾card 定現金,我即刻問佢,我入黎到而家你哋都無講有限時,仲要係60分鐘!!!個職員黑口黑面話:我哋門口有寫,呢度好多間都係限時60分鐘,麻煩埋單。我話:有限時我明,但係咪應該要講聲先,得60分鐘我一定唔會揀你呢間食!!個職員黑面走開咗🙄🙄🙄同我fd講,大肚婆食嘢本身唔可以食得咁快,同埋我哋叫咗咁多野,佢哋而家開始有人排隊就趕客!但我哋啲野仲有一半未食曬,都要逼著埋單先。出到門口,我望咗好耐都唔見有寫限時60分鐘,入返去問個職員係邊度寫,佢話玻璃mon 有顯市,我再出去望咗2分鐘,唔見有顯示!由於我唔想動到胎氣,唔想再同個職員糾纏,但好想講咁嘅服務態度真係好差,就算啲嘢食唔差都無用!有要限時真係係無問題,但唔該提前同人講或者每張枱溫馨提示俾人睇到,而唔係逼人埋單🙄🙄
個職員黑面走開咗🙄🙄🙄