2024-04-15
Poke go 呢間出名夏威夷魚生飯。去美國試過之後愛上食poke bowl,返到嚟成日食呢間回味。🥗🥑Poke bowl可以揀自選配料,自己mix and match鍾意嘅配菜同醬料。我同朋友都唔想諗,就直接點佢signature bowl。我點ONO $108Toppings有三文魚,壽司飯,溫室青瓜,雞蛋絲,蟹棒沙律,果仁芝麻醬同芝麻。 成個飯豐富得嚟好健康。飯同餸嘅份量都好足夠,面頭一大球蟹棒沙律。三文魚角切上,每粒都好肥美厚肉,食落每啖飯都有三文魚。我仲另外點咗多醬,加上爽脆青瓜,口感非常滿足。NALU $108Toppings有八爪魚,壽司飯,櫻桃番茄,和式青蔥,甜粟米,蟹棒沙律,辛味蛋黃醬,芝麻,辣椒碎。男朋友一向鍾意食香辣野味少少,NALU嘅辛味蛋黃醬加辣椒碎🌶️就好啱佢口味。飯嘅份量偏多,連大食嘅男仔都話食完好有飽腹感。總括嚟講係抵食,想再食夏威夷壽司飯會返嚟呢間👍🏼。
我點ONO $108
NALU $108