6 day(s) ago 0 views
今日同朋友去旺角食左lee間麻辣鍋既餐廳,發現居然大件夾抵食,性價比超高,好值得分享俾大家😍入到餐廳裏面,店員已經好貼心咁提供水兜俾我哋清潔自己嘅餐具,讚👍熗炒士豆絲非常惹味嘅土豆絲,好有鑊氣,炒得亦好乾身👍黃金蝦球超級推介嘅一味餸,熱辣辣嘅鹹蛋黃醬包住大隻又彈牙嘅蝦球,真係超級好味,每一啖咬落去都有濃濃嘅鹹蛋黃香,必叫🤟🤟🤟川香鮑魚雞煲(半隻)超級足料,鮑魚足足有四隻,而且口感彈牙,醬汁又惹味,係除咗麻辣香鍋以外另一個好嘅選擇😋藍妹啤酒食辣嘢點可以唔飲啤酒,大支裝啤酒都只係$38 ,好抵飲,又下火🔥紅糖糍粑紅糖甘甜,配合即炸嘅糍粑,真係天作之合,係一個非常‘’熱氣‘’嘅甜品,不過飲咗啤酒下火,冇所謂啦😎總結嚟講,呢間餐廳所有餸都非常好味,好適合一班朋友吹水食飯,因為份量又多,又足料,又有啤酒飲,價錢又親民,快啲去試吓啦😍😍😍

熗炒士豆絲
非常惹味嘅土豆絲,好有鑊氣,炒得亦好乾身👍

黃金蝦球

川香鮑魚雞煲(半隻)

藍妹啤酒

紅糖糍粑

2024-11-28
$230 (Dinner)
  • 黃金蝦球