2023-06-26 69 views
行開旺角想搵間餐廳同朋友Happy Friday聚聚,就簡咗一間有桌遊玩,又可以無限時輕鬆一聚嘅Coffee Shop😋一上到餐廳,見到好多款式嘅桌遊真係即時心心眼😍餐廳環境好和諧,桌椅又係沙發,坐得好舒服😊!😋二人聚餐 $358😋🌟 炸蟹餅蟹餅熱辣辣咁上檯,一客六件,內饀係多汁多肉,入口鬆化,唔會覺得油膩,食落都幾滋味,真係抵食又好味。🌟 千島夏威夷Pizza(10吋)係由煙火腿加菠蘿🍍,再配埋千島醬加芝士嘅Pizza,第一啖食落已經好Juicy😋芝士好多,有拉絲嘅感覺,菠蘿份量亦好足,好好食!🌟 卡邦尼意粉同一般卡邦尼意粉一樣,意粉軟硬適中,好味😋!🌟 黑森林x 2 +$22@1咖啡、朱古力、雪糕、Cream 同朱古力棒,味蕾享受多層次。本身以為咖啡有啲淡,但慢慢攪埋雪糕同Cream,味道出奇地夾,夠晒濃郁,甜度又剛剛好🥳!

😋二人聚餐 $358😋

🌟 炸蟹餅

🌟 千島夏威夷Pizza(10吋)

🌟 卡邦尼意粉
同一般卡邦尼意粉一樣,意粉軟硬適中,好味😋!

🌟 黑森林x 2 +$22@1