(Non-member)
2002-12-12 22 views
我覺得佢捉心理, 好似我地五個人去, 叫九樣火鍋料, 成張都擺唔晒, 緊係好似好多咁啦。<br>最衰就係佢貴得D 野唔值, 服務態度認真麻麻, 佢(尤其係個個輝哥) 只係顧住招呼D 明星客, 而忽略其他客人, 咁你點睇。<br>講到食物, 問心個句,輝哥D 肥牛同出邊相若價錢真係遜色, 自制魚蛋同其他生丸;比起係深水有間名不經傳火鍋店真係未夠班; 輝哥打生丸係實;而絕對唔係爽同彈牙囉! 唔明輝哥夠膽收咁貴。講到份量仲嚇親人~花枝片:薄到識飛有六大片; 帶子:開雙飛有六大隻; 鮮冬菇拼蟹柳:各有六大件; 非脆鯇魚片: 薄到識飛六大片; 冒充魚片:薄到識飛六大片; 肉眼筋:薄到識飛12片; 唐生菜:一大西; 西洋菜:一大西, 輝哥請到個刀法如神砧板真係低佢發!<br>講到價錢, 仲離晒大譜, 雞毛蒜皮, 通通收錢, 大佬; 地茂咁格局, 酒店咁價錢, 傻咩, 憑咩收人咁貴呀。如果你想係落單時問真D 價錢, 咪洗旨意, 佢D 伙計訓練有數;淨係會sale 你D 嘜好嘜好;想問幾錢就識瞬間轉移; 永遠唔會答番你。<br>總評呢間輝
<br>總評呢間輝哥火鍋:好搶錢, 出品普通, 只係捉到你D 人睇明星心態, 浪得虛名, 扼飯食。本人一行五人最後異口同聲俾人搵笨。各位老友切勿上當。