2022-09-29 49 views
四川菜🌶一入門見到有張枱好多乾辣椒🌶️心諗大獲🤣環境企理乾淨👍🏻✨ 員工定唔知事頭婆幾nice服務態度幾好haha一入座就有前菜雲耳 🌶️🌶️🌶️🌶️都幾辣 食得辣嘅人都幾頂癮!花生樂香口 頭盤- 招牌口水雞通常我食嘅店嘅口水雞都係熱食,但其實川菜來講口水雞一定係要凍食先係正宗!所以一上菜就比佢驚喜到⭐️雞都好嫩口啖啖肉!所有食物嘅辣到我都係BB辣~所以口水雞呢個辣都可以接受入面都有好多芽菜 索晒啲汁haha麻辣酸菜魚🌶🌶🌶🌶叫咗BB辣,但係辣到都有d頂唔順所以如果想食香口辣,但係又唔食得太辣,就記得同事頭婆講俾BB辣再少啲辣佢都係即刻開火煮新鮮熱辣好多酸菜辣椒乾辣椒 味道都夠酸 不過辣比較多條魚都幾厚實 大大塊 有口感 都唔會有腥味最後有個手撕包菜佢呢個菜都係用少少乾辣椒炒出嚟川菜嘅餸都係比較油 但係都吵得幾香口入味唔會太鹹 味道啱啱好食嘅時候都頂唔住嗌咗兩支竹蔗茅根解辣🔥🔥🔥整體嚟講呢一間都高度介紹食得辣又鍾意食川菜嘅朋友仔👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
四川菜🌶

一入門見到有張枱好多乾辣椒🌶️心諗大獲🤣
環境企理乾淨👍🏻✨ 員工定唔知事頭婆幾nice
服務態度幾好haha
一入座就有前菜
雲耳 🌶️🌶️🌶️🌶️
都幾辣 食得辣嘅人都幾頂癮!
花生樂香口

頭盤- 招牌口水雞

所以一上菜就比佢驚喜到⭐️
入面都有好多芽菜 索晒啲汁haha

麻辣酸菜魚🌶🌶🌶🌶
叫咗BB辣,但係辣到都有d頂唔順
佢都係即刻開火煮新鮮熱辣
好多酸菜辣椒乾辣椒