喺佐敦行完街開始覺肚餓搵地方食晚飯,見到呢間印度餐廳。本身好少食印度菜,突然間又想試吓喎所以就幫襯左呢間餐廳。餐廳外貌似食西餐嘅格局,地方精緻得嚟唔算大間,而實際上餐牌嘅食物好多都係fusion,可能係為咗迎合香港人嘅口味而設。1) 牛油果醬脆脆 (⭐⭐⭐⭐⭐)未點野食之前先有牛油果醬脆脆當前菜,簿身一塊塊,食落好有口感,點埋牛油果醬,配搭新穎,幾特別。2) 大蝦沙律 (⭐⭐⭐⭐⭐)首先我哋點咗大蝦沙律。沙律夠大份,沙律菜唔會有苦澀味,而且大蝦味道鮮甜,十分開胃。另外,我幾喜歡呢碟菜既賣相。3) chicken masala (⭐⭐⭐⭐⭐)主菜就點咗chicken masala, masala 味道夠香辣惹味,同雞肉嘅味道好夾。芝士薄餅嘅芝士味濃郁,加埋masala嘅醬汁,令味道嘅層次更豐富,係印度菜同西餐嘅fusion。喺服務方面,為我哋服務嘅侍應十分熱情同周到,為晚餐增添愉快嘅氣氛。

1) 牛油果醬脆脆 (⭐⭐⭐⭐⭐)
牛油果醬脆脆

2) 大蝦沙律 (⭐⭐⭐⭐⭐)
大蝦沙律

3) chicken masala (⭐⭐⭐⭐⭐)
嘅醬汁,令味道嘅層次更豐富,係印度菜同西餐嘅fusion。
Chicken malasa
芝士餡餅