2022-12-18 114 views
旺角區近期開左一間紫色閃閃的西餐店,氣氛帶點浪漫,頗有情調,坐位都寬敞,二人世界就岩曬啦!♥️ 餐湯&餐包餐湯係羅宋湯,湯料非常豐富且熬得入味!餐包烘得熱熱,浸在餐湯上進食,超級入味!♥️ 20CM 吉列豬扒配飯店家招牌菜: 20CM 吉列豬扒,我用尺度過下,真係足20CM!吉列最忌就係太厚粉,依到既吉列恰到好處,外脆薄皮,肉質厚實入味,超美味。♥️ 鐵版燒肉眼扒五成熟係完美既熟透比例,保留肉眼既鮮味及肉質彈性,肉質有番咁上下厚度,不會過分煙韌,原汁原味!配上薯菜已經好飽、好滿足!♥️ 水牛城雞翼經典菜式,配上餐廳自家調配的醬汁,雞翼烤得脆脆入味,啖啖汁啖啖肉!🎊 餐廳備有特色飲品、雪糕甜品,CP值好高!

♥️ 餐湯&餐包

♥️ 鐵版燒肉眼扒
鐵板肉眼扒

♥️ 水牛城雞翼
水牛城雞翼

🎊 餐廳備有特色飲品、雪糕甜品,CP值好高!
雪糕
黑牛