2024-10-21 518 views
Weekend都有Lunch Set 就咁食餃子又得 餃子配拉麵又得 原味餃子煎得外脆內軟 確實係值得一試 👍🏻 始終係日式餃子 鍾意大大粒脹卜卜就未必適合食物確實唔錯 不過整體體驗就一般😊 我當日兩個人去食 仲有位但係店員都安排我哋坐吧枱 攝喺兩枱客中間 其實幾逼 大家夾嘢食都要就住就住 店員上菜係喺頭同頭之間隊個碟入嚟🤣 隔離食客上菜時 店員拉開前面個吧枱櫃桶仔示意食客攞餐具 係直接攝隻手去人哋身前打開個櫃桶 一打開幾乎打落個肚度 其間店員冇提醒要借借要避開 有啲莫名其妙 但係店員似乎唔覺得有問題 係食客擋住個櫃桶🤣最後埋單要加一服務費 但係體驗一般 有得買外賣嘅話會考慮再食

• 原味餃子