2021-11-16 571 views
🎾近排的工作可以說是辛苦點或是輕鬆點就見人見智,又或許忙過不停,但幾忙都要食飯😂好嘢自然多人排,評選多個獎項及米芝蓮👍😋————————————聽朋友講話呢度嘅湘菜唔錯,係門口已經見到入面爆哂,出邊仲排緊隊,可想而知應該呢度嘅食物都係有返一定嘅水準👍—————————🏀入到去見到兩三枱客都係外國人,真係識食,連外國人都知道呢度嘅食物出色。原來呢度有米芝蓮同埋好多獎項的,怪不知外國人都識得嚟呢度搵食👍😋🥳————————🏉望吓餐牌真係勁抵食,48元一個又特色又好味道又要平,仲要係成個木桶裝滿咁多,木桶係好深,唔好以為下面梗係飯多,原來D餸都好多,超值👍⋯一埸嚟到無理由剩係食個木桶飯,一於叫多個特色湘菜小炒😬—————————🟥農家小炒肉木桶飯:腩肉係我嘅至愛,所以就選這款木桶飯,一上枱就香氣撲鼻,熱辣辣的椒香,熱辣辣的肉香、熟辣辣的飯香,熱辣辣的吸引,那種誘惑的吸引令我吃完一口又一口,從來未吃過這麼多的全部木桶的飯都吃清光,可以看一看這木桶的深度用48元的價錢來吃這一個木桶飯實在超值👍😋——————————🟪凰尾腰花:食豬腰唔係每一個地方都可以食,因為如果挑出來嘅筋唔乾淨嘅話,就會有好大

好嘢自然多人排,評選多個獎項及米芝蓮👍😋

————————————

————————
一埸嚟到無理由剩係食個木桶飯,一於叫多個特色湘菜小炒😬

🟥農家小炒肉木桶飯:

——————————
🟪凰尾腰花:
食豬腰唔係每一個地方都可以食,因為如果挑出來嘅筋唔乾淨嘅話,就會有好大嘅壓臭味,但係呢一度係挑得好乾淨,完全一啲壓臭味都無,而且仲炒得好香好好食,湘菜的特色味道。除了豬腰炒得好吃,配上的蒜心亦炒得好香好爽口,一間直得推介的湘菜⋯⋯

湘菜的特色…米芝蓮的出色😍
其實開心🥳簡單就在你身邊