2024-10-04 561 views
🦋今日星期六天氣真係好好啱曬出外約會👒放鬆一下 忘記返工嘅煩惱可以食個weekend brunch真係好開心呢一間餐廳Flames之前去過食晚飯啲嘢好好食 主打 手工薄餅 🍕意粉🍝今日過嚟試過🎀 weekend brunch好多選擇 $200有個頭盤+主菜 仲可以加甜品都幾抵食 所以約咗我同親愛的今日拍拖 頭盤可以揀凱撒沙律 或者係忌廉海鮮湯 夏威夷薄餅 有菠蘿 火腿 馬蘇裡拉芝士 羅勒乾葉 餡料好豐富 好新鮮 薄餅底係用sour dough 做嘅 煙煙韌韌 熱辣辣 放喺 個薄餅架度 感覺高級黑松露卡邦尼扁意粉 超級多黑松露 個醬汁好creamy 好濃鬱 夠曬高級跟餐有凍檸檬茶🍋 加錢仲有即磨咖啡☕️同埋甜品🍰我就揀咗個覆盆子芝士蛋糕 個餅底好香 肉桂味道 非常出色 唔怪得Flames 就算係週末 幾多人差唔多坐滿服務都好好
🦋今日星期六天氣真係好好
啱曬出外約會👒放鬆一下 忘記返工嘅煩惱