2023-12-21 81 views
講起帶小朋友去食飯,上次我哋去咗位於Megabox 11樓既熊小館,真係好啱啱哋!呢間餐廳特別適合一家人一齊去,因為佢係一個熊熊主題嘅餐廳,到處都係大大小小嘅熊熊公仔,令小朋友好開心!佢哋可以坐定定,陪住佢哋食飯,而且仲有一個兒童圖書角,有書本、玩具同熊仔,真係好貼心!至於大人就可以悠閒地享受食物,真係一間適合全家人嘅餐廳!首先我哋點左鐵板薄西冷牛扒拼雞扒餐,個鐵板熱辣辣咁上嚟,牛扒煎得剛剛好,外面香脆,入面嫩滑多汁,雞扒都好嫩好味!兩款肉一拼,真係夠飽足感!同埋係鐵板上保持熱度,食落更加香口!🥩🍗🔥之後,我哋點咗意大利墨汁魷魚意粉。意粉煮得彈牙,魷魚啲口感好好,加埋墨汁嘅香味,真係令人食得好開心!意粉同魷魚嘅組合好正宗,令我諗起喺意大利嘅味道!🦑🍝🇮🇹最後,仲有脆炸洋蔥圈。脆脆嘅洋蔥圈炸得金黃香脆,外脆內軟,每口都好滿足!特別係配上沙律醬汁一齊食,更加增添風味!真係一個好好味嘅小食!🧅🍟「熊小館」真係一間適合帶小朋友去既餐廳,佢哋可以玩得開心,大人又可以慢慢享受食物。餐廳嘅西式餐飲真係好出色,特別推介鐵板套餐,好味又抵食!🐻😋✨