2025-02-04 0 views
最近天氣咁凍,當然又要打邊爐啦!我最近去左旺角既牛大人,試左他們既「120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題」。呢個套餐真係超值,仲送兩粒澳洲M9和牛牛丸同一份海鮮拼盤,最吸引既係可以無限享用鮮甜既鮑魚,真係海鮮控既夢想啊!如果選擇「日本黑毛牛A4+」套餐,可以獲得一個「KitKat Tinbox – To Do List」日用品盒,呢個禮品從2025年1月20日開始發放,每兩人會有一份。此外,從1月7日起,選擇呢個套餐既人還可以獲得一件Maybelline既彩妝產品添!小食方面有個『鮑魚三吃』,包括古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚和柚子燒汁鮑魚,三種口味,超級好味!我揀了番茄鍋,湯底鮮甜又好味,無論大人小朋友都合適,一家人都可以一起享受。日本A4黑毛和牛,肉質超嫩,每塊都大大塊,雪花油脂分布得好均勻,一入口就融化了,太好吃了!海鮮拼盤裡面每樣都新鮮,特別是那隻大鮑魚、肥美既生蠔和甜美既帶子,啖啖都好新鮮!甜品和飲品也有好多選擇,尤其係一月仲有同KITKAT合作既脆皮雪糕批,食完仲會贈送一套牛大人利事封或揮春,送完即止!🍴餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角荷李活商業中心)📍地址:旺角彌敦道610號荷

🍴餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角荷李活商業中心)
📍地址:旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖

#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋 #旺角美食