2024-11-03 128 views
今次發掘到呢間餐廳係HCode大廈內,晚市時段指定菜式更做緊半價優惠,性價比高。餐廳有浪漫嘅情調,適合情侶約會、慶祝生日及週年紀念💕Crab Cake w/ Mango Relish & Lemon Aioli蟹餅內滿滿的蟹肉絲,醬汁令我好開胃,除咗有芒果粒,仲有椒、香葱、檸檬蒔蘿的香氣,味道鮮香。Fries w/ Black Truffle薯條配茄汁就太單調,黑松露醬汁就更上一層樓,帶有温潤綿長的松露香氣。Cajun Spring Chicken (Half)星期六半價菜式,春雞即叫即焗,熱辣辣上桌,肉汁豐富,肉質嫩滑,雞皮香脆,淡淡的香草味,想濃味啲,就可以倒入燒汁,咸香味會更突出。Baked Alaska輕盈的蛋白霜包住雪糕,入口即化,酒香四溢。侍應即時在酒面上點火淋在白色的雪山上,火焰慢慢燃起,場面壯觀,令人驚喜又開心🥳

Fries w/ Black Truffle

Cajun Spring Chicken (Half)

Baked Alaska