2024-11-10 264 views
老蔡台灣牛肉麵 x 茶茶滾 今日難得朋友放假,朋友決定揸車入去大埔大美督揾地方食嘢,逛逛街,或行海灘等。 逛逛下已經可以食下午茶,來到老蔡台灣牛肉麵x茶茶滾,環境好,地方寬廣,舖位清新,播放着音樂,室內美觀。店員有禮貌和笑容。 酥炸頂級花枝丸,見到都好想食,買相吸引。 香噴噴咬入口柔軟和有彈牙的感覺,肉質豐富,咬到花枝肉加上辣粉,好好食。 香酥魷魚鬚, 炸到金黃色香脆,一條條放入口咬,魷魚味香,有彈性, 面上滲咗辣粉, 好啱食辣的朋友食。 特濃牛油果鮮奶,入口香滑,牛油果原味,有牛油果粒,可加糖的。 特濃木瓜鮮奶,木瓜粒清甜,加入鮮奶,搞成奶橙色,好滑溜入口好舒服。 仙草冬瓜茶,易入口冬瓜茶,仙草可清熱,成個人舒服曬。
老蔡台灣牛肉麵 x 茶茶滾

仙草冬瓜茶,易入口冬瓜茶,仙草可清熱,成個人舒服曬。