2024-08-30 331 views
想食泰國菜但又諗唔到邊間好?呢間泰簡單絕對會滿足到你,餐廳名又易記😂我地叫左鹹魚炒芥蘭,味道香濃,芥蘭爽口,勁有層次,真係食唔停口跟住就係濕炒海鮮河粉,大量既海鮮新鮮彈牙,河粉滑溜又有獲氣,濃郁嘅醬汁又好掛湯汁,份量亦都好足夠兩個人食呀😌燒豬頸肉亦係必食之選,燒得啱啱好,肉質嫩滑,配埋特製醬汁,包埋d 生菜一齊食個口感正到不得了仲叫左細冬陰功,酸辣開胃,味道係偏向酸味多d, 岩哂黎醒胃。飲品方面,菠蘿芒果汁清新解渴,紅豆椰奶亦都唔錯,椰香四溢,紅豆綿密😉呢間餐廳泰國人係主理,質素好,價錢合理,係銅鑼灣一個唔錯嘅選擇,岩哂朋友黎聚餐呀!

$250 (Dinner)
  • 燒豬頸肉
  • 濕炒海鮮河粉