2022-10-27
其實已經唔係第一次黎哩間餐廳,我會評價哩間韓國菜係全個銅鑼灣最好食既一間。因為暫時未搵到間係好食過佢😂 佢哋係正宗OPPA主理,上面吊住啲燈泡燈,好有身處係韓國既感覺。花蟹魷魚海鮮鍋 $308冇諗過個鍋咁大,超足料,有花蟹、魷魚、蝦、青口、蜆,食材豐富,連啲粉絲都好好味😋 成個鍋完全係同圖片相符,OPPA連做生意嘅手法都好值得一讚,唔會欺騙消費者🙉甜酸&醬油無骨炸雞 $218炸雞好脆好香,甜酸有少少辣味,鐘意食辣既話記得要試!醬油味好濃郁,份量真係大件夾抵食🙌🏻海鮮煎餅 $148必食推介🌟🌟🌟 真係好少食到啲煎餅脆到咁!非常香口,卜卜脆,食咗好多塊都唔膩🤤炒年糕&熱狗套餐 $258有椰菜、魚糕、年糕加韓國辣醬秘製而成嘅韓國必食美食。平時鍾意食韓式小食嘅,仲有芝士熱狗,可以同時滿足我兩個願望🌟特別推薦俾想食韓國料理加慶祝生日嘅大家,佢哋會全場一齊唱韓文生日歌,非常有氣氛🎂
花蟹魷魚海鮮鍋 $308
甜酸&醬油無骨炸雞 $218