2024-09-09 0 views
呢間🇯🇵日式串燒居酒屋” 𝙰𝚔𝚘𝚢𝚊酒場“原來喺銅鑼灣都有分店, 而且仲人氣不減, 同樣咁受歡迎😍✨🦪海膽汁燒蠔每次黎到必點! 4大隻燒蠔,隻隻都肥美飽滿!海膽汁味道濃郁,多食都唔會覺得漏😋✨ 明太子煎蛋卷 明太子醬嘅份量夠晒佛心,鹹香味出晒嚟🥰✨🐔炸雞軟骨 炸粉唔會過厚,香脆惹味✨🍣刺身拼盤𝟽點盛 每款刺身各有2件, 有🐟吞拿魚、平目、深海池魚、真鯛、🦑魷魚、間八及伊佐木等, 款款新鮮美味,各有特色😋✨串燒🌟燒五花腩肉🐷🌟雞翼🐔🌟免治雞肉串🐥🌟豚肉金菇卷🍄‍🟫🌟粟米🌟牛腹肉串🥩串燒傳出陣陣🔥火炙香😍粟米外層塗上了牛油,味道特別香甜,非常推介👍🏻✨ 肉厚活𝟹年帆立貝 大大粒帆立貝被切成細粒,新鮮嫩口✨雞蛋布甸香甜滑溜,作為飯後甜品真係啱晒☺️

✨🦪海膽汁燒蠔

✨ 明太子煎蛋卷
明太子醬嘅份量夠晒佛心,鹹香味出晒嚟🥰

✨🐔炸雞軟骨
炸粉唔會過厚,香脆惹味

✨🍣刺身拼盤𝟽點盛

🌟豚肉金菇卷🍄‍🟫
🌟粟米
🌟牛腹肉串🥩

✨ 肉厚活𝟹年帆立貝
大大粒帆立貝被切成細粒,新鮮嫩口

✨雞蛋布甸
香甜滑溜,作為飯後甜品真係啱晒☺️