2024-09-19
中秋節同男朋友係銅鑼灣行街,見到呢間餐廳有400幾個openrice好評就決定試下呢間! 😌 早一日book得番6-8既時段,好彩節日可以早放照要左! 餐牌唔算多野食相對黎講甜品就有5-7款仲可以加20蚊黎個甜品放題! 當日仲做緊follow ig就加一蚊有兩隻鮑魚! 即刻follow 左![招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯]見個個都有post佢地既饅魚飯!好大條饅魚男朋友好鐘意食海鮮就梗係要試下啦!而家係大阪燒包意大利飯! 好有趣既cosover! 都幾好味😋值錢一試[蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹]大大隻軟殼蟹企係個意粉上面!勁吸睛!! 蒜香味好出~ 加上少少🤏辣辣地既蜆肉~ 令人食到唔停手! [抹茶豆腐拿鐵]以為只係有豆腐味既抹茶latte🙈點知飲落有豆腐碎碎!超驚喜好好飲!好啱我呢啲鐘意食豆腐既人!同抹茶好夾!推薦推薦~[焦糖脆脆鮮奶咖啡]比想像中大既忌廉鋪係咖啡杯面,加上大大粒焦糖脆脆! 中和左咖啡本身既苦味~ 好飲!唔錯!
[招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯]
[蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹]