今次去呢間朋友介紹嘅日式燒肉店,質素完全超乎期望🤩 你入到去就覺得餐廳好有日式風格,同喺日本食過嘅燒肉店感覺差唔多,即刻有種好似返咗屋企嘅感覺😂🇯🇵 食物質素好高,A5和牛嘅油脂香十足,牛舌好彈牙超有驚喜👍🏻燒鰻魚同鮑魚仲要係超新鮮😙食完燒肉就會上埋個炒飯,飯偏乾身食落粒粒分明,而且食落真係每一啖都好香黑松露同和牛味,本身食完嘅燒肉已經覺得好飽,但係個炒飯真係太好食所以最後真係食到一粒都唔剩👅除咗單點、套餐之外,而家仲做緊promotion無限時和牛燒肉放題,只需要$388+10%超抵食!! -MENU活海鮮和牛二人盛 $888 (提前預訂減$280⭐️)▫️龍蝦沙律伴青瓜▫️和風支豆拼麻辣牛舌▫️新鮮活鮑魚▫️新鮮活鰻魚▫️鹽燒七輪活蜆▫️黑松露和牛炒飯▫️日本A5和牛西冷▫️澳洲M9和牛肉眼▫️澳洲M9和牛柳肉▫️USDA頂級牛小排▫️特選鹽燒牛舌心▫️有機生菜▫️自家製牛乳凍

MENU

活海鮮和牛二人盛 $888 (提前預訂減$280⭐️)

▫️龍蝦沙律伴青瓜
▫️和風支豆拼麻辣牛舌