2024-09-21
好中意食既一間串燒🤎🤎高質又抵食, 同埋好多款式揀~好啱一大班人邊食邊吹水傾計~啤酒仲做緊買一送一🍺-✨必食推介▫️鹽燒豚肉荔皮卷每次都一定會嗌幾串🙈豚肉燒得好香~包埋大粒又多汁既荔枝食勁夾😌之前去過其他串燒嗌過都係覺得呢度燒得最好味!!▫️孜然燒蒜蓉茄子燒得勁香勁惹味🤤🤤每次叫大家都勁快食哂😂▫️中切鹽燒牛舌芯▫️鹽燒A4宮崎和牛兩款牛串都好好食!!好重牛味又唔會韌~和牛串仲要再juicy d勁重油脂好正🥹不過唔可以食太多舊如果唔係會膩得滯🙊▫️蜜糖燒菠蘿呢個都係必嗌解膩既燒菠蘿🍍好鮮甜一d渣都無!!✨雞串🐣▫️汁燒免治雞肉軟骨棒▫️蜜糖/鹽燒雞中翼▫️鹽燒原塊雞皮▫️鹽燒雞軟骨除左牛之外佢d雞串都好食!!特別雞皮本身我以為係普通燒到一粒粒既雞皮串, 點知係成塊😈好邪惡但又幾好食~✨特色串燒▫️海苔黑豚肉鵪鶉蛋▫️麻辣豚肉莞茜卷▫️韓燒泡菜五花腩豚肉配鵪鶉蛋串又幾好食~✨蔬菜類串燒▫️麻辣翠肉瓜▫️牛油蜜糖粟米▫️明太子淮山燒翠肉瓜好juicy又辣辣地幾正😌粟米大粒又甜🌽✨海鮮▫️蒜蓉燒廣島蠔▫️欖角蒜蓉粉絲燒蟶子串燒店黎講佢選擇真係算幾多~串燒款式已經夠多, 仲有唔同海鮮嗌~
✨必食推介
▫️鹽燒豚肉荔皮卷
▫️孜然燒蒜蓉茄子
燒得勁香勁惹味🤤🤤每次叫大家都勁快食哂😂
▫️中切鹽燒牛舌芯
▫️鹽燒A4宮崎和牛
▫️蜜糖燒菠蘿
呢個都係必嗌解膩既燒菠蘿🍍好鮮甜一d渣都無!!
✨雞串🐣
✨特色串燒
▫️海苔黑豚肉鵪鶉蛋
▫️麻辣豚肉莞茜卷
▫️韓燒泡菜五花腩
豚肉配鵪鶉蛋串又幾好食~
✨蔬菜類串燒
▫️麻辣翠肉瓜