2020-09-14 1274 views
今日想食韓國食 帶左男友黎依間一直都好中意既韓國餐廳。地點係韓國街方便既,不過店內空間較窄 唔算坐得好舒服。好好彩今日冇book,但7點前去到所以有位,之前冇book要等好耐!前菜芽菜泡菜 正常冇影1. 海鮮煎餅每次黎都會叫既菜!煎食左韭菜 同海鮮 有蝦墨魚 加埋個汁真係超惹味😋2. 韓式石鍋拌飯正常發揮 冇咩特別 中意佢飯粒夠分明 唔會太濕。份量岩岩好 好合理3. 豬手併五花肉份量好足!豬手好淋夠入面 五花肉亦好夠肥 不過好似有個汁點會好d 我地都係點番海鮮煎餅個汁拌碟既菜好開胃 中和番肉既肥膩另外仲配左個米酒,好好飲 不自覺飲左好多☺️整體來講 依間餐廳咁多次黎都好穩定,野食好食正宗,唯一缺點係比較full同比較逼😇 會繼續黎~

前菜芽菜泡菜 正常冇影
1. 海鮮煎餅
海鮮煎餅

2. 韓式石鍋拌飯

3. 豬手併五花肉
拌碟既菜好開胃 中和番肉既肥膩
豬手五花肉

另外仲配左個米酒,好好飲 不自覺飲左好多☺️

• 海鮮煎餅