住咗響啟德8年,呢間酒樓真係唯一一間飲茶點心係可以放入口嘅酒樓,雖然食物質素都未係真係好出色,但係都算係合格。服務質素就真係好一般,可能因為人客多,樓面十問九唔應,舉咗手扮睇你唔倒,叫咗啲嘢食原來缺貨唔會話你知,洗完碗嘅茶盤可以放到你走都未收走🙂嚟呢度最常叫嘅係蝦餃拼粉果,味道同個皮都正常ok,蝦餃隻蝦夠大隻👍🏻燒賣就撞彩數,有時好難食,今次係難食版😂牛柏葉合格,略嫌靭咗少少🤏🏻小籠包🤔好耐以前食過覺得好難食,一路無再order過,今次又再試吓,個皮厚咗少少,但味道同口感今次又算ok~最搞笑嘅係佢俾紅醋我哋沾點小籠包食翅嗰啲醋… 我問阿姐想要返啡色嗰種(鎮江醋呢),阿姐話小籠包係點紅醋㗎喎!🤣🤣🤣 不過佢都無再講太多,淨係好懷疑嘅眼神咁走去酙返碟鎮江醋俾我🤣🤣🤣如果附近有其他選擇其實就會捨棄呢間😂 快啲改進吓啲食物質素~~

燒賣就撞彩數,有時好難食,今次係難食版😂

牛柏葉合格,略嫌靭咗少少🤏🏻

最搞笑嘅係佢俾紅醋我哋沾點小籠包

2023-07-09