間野係我公司個頭, 所以有時想買外賣都會去呢度, 除左飲茶, 其實打公仔可以係佢樓下買飯盒架, 好想讚下佢d飯盒平均都係22元一個飯, 唔包飲品既, 平時最愛佢既鳳爪排骨飯外賣, 佢真係成個盎去蒸, 你叫外賣時佢會掉個蒸飯去個外賣盒度比你, 加d豉油, 但佢既鳳爪排骨飯我特別中意食既原因係因為, 佢d飯唔會無味得豉油味, 佢真係有鳳爪排骨既香味架, 我由20蚊食到佢加到22蚊, 仍然都咁中意食佢, 除左呢個, 我仲試過荷葉飯, 仲有梅菜扣肉飯, 二個都可以一試, 不過打公仔想食lunch買外賣? 可以去試下個鳳爪排骨飯呀, 如果太遲買有時真係會買曬架

2010-07-15
  • 樓下外賣的鳳爪排骨飯