2024-12-03
/平日落蘭桂芳都係飲杯野,飲野之前緊係要同朋友食少少野打下底,再黎港女talk 啦🤣依間西餐廳整體質素好唔錯👍🏽可以再戰🫶.🐙慢煮加利西亞風味八爪魚伴芥末薯蓉$139我超鐘意食八爪魚🐙,但同時都怕煮到好老同韌😳依到慢煮煮到岩岩好☺️配埋超滑既薯蓉😆簡單既調味已經好好食😋.🍯蜜糖烤雞薄餅 $139依到既pizza 既餅底全部都好薄‼️蜜糖超足😆每一塊既pizza 都食到雞肉🍗同埋蕃茄🍅菠蘿🍍,食落去唔人話好乾,成個配搭做得好好👍🏽.🐽炭燒加拿大天然豬鞍 $269豬鞍煮到岩岩好🤭切出黎仲係粉嫩嫩既顏色🌈肉味香濃✨近骨位仲帶有少少脂肪,不錯.🍦日式抹茶麻糬窩夫伴抹茶忌廉配雪糕 $129窩夫🧇中間夾住左麻糬,因為有麻糬關係,食落去帶有少少痴口🤭依個甜品仲配左唔同種類既生日:有士多啤梨🍓蜜瓜🍈估唔到仲配上粟子蓉🤓超多配料,包住你一啖窩夫都一定會有配料🤭
🐙慢煮加利西亞風味八爪魚伴芥末薯蓉$139
🍯蜜糖烤雞薄餅 $139