2024-01-11 73 views
琴日放假,好懶唔想煮飯,咪同屋企人揾到呢間餐廳,老公都好中意食呢間餐廳,所以我地就入左去。見到餐廳既環境都好乾淨,而且餐牌好多選擇,感覺不錯。今日既menu:吉祥🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻入面超級多配料,包括有蟹柳,蟹籽蟹粉丸,娃娃菜,滑牛肉,大腸,芋絲等等。生熟程度剛好,入口肉質軟滑,配以特色辣醬等帶肉鮮甜,麻香爽脆;白胡椒湯配土豆粉❤️🔥❤️🔥❤️呢個都好滋味,而且好大兜。毛血王🌟🌟🌟🌟🌟 👜👜獨家秘製毛血旺都要一試,入面有好多配料,包括鴨血,鮑魚,鮮蝦,蠔,肥牛,全部既肉質好彈牙,香氣十足。涼拌麻辣蓮藕片💯💯💯💯💯新鮮有趣既食法,我都係第一次食~好正好吸引😍😋🤤非常惹味🔥價錢合理,份量足夠,好抵食。呢度交通都方便,搭巴士or mtr其實都得,跟住google map行過來都唔算偏僻。歡迎大家來支持下小店。
吉祥🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

白胡椒湯配土豆粉❤️🔥❤️🔥❤️
呢個都好滋味,而且好大兜。

毛血王🌟🌟🌟🌟🌟
涼拌麻辣蓮藕片💯💯💯💯💯