2021-04-28 244 views
我不是一個學生,又唔係紅磡附近居民,所以呢度對我來講係難搵嘅 😔但如果搵 Soda Mall 咁就容易好多,因為花火和食喺 Soda Mall 樓上。餐牌選擇唔算多,價錢都實惠,相信學生及年青客為主導消費群組。主食燒鯖魚定食,餐牌上寫出便當內的兩件炸物會不定期更新 👍🏼所以要上枱先知道今日食乜嘢⋯⋯ 是日炸物 —— 芝士豆腐便當飯面除了有紫菜碎,仲有蛋黃碎及七味粉,令平淡嘅白飯増添美味 👍🏼佢哋嘅可樂餅有五個選擇:紫番薯、芝士、南瓜、牛肉及洋蔥🧅$16/ 1 件$28/ 2 件 今日叫了一件洋蔥可樂餅試吓⋯⋯即叫即做新鮮熱辣,但 size 頗細及簿,另外我睇唔見啲洋蔥,只食到好少好少洋蔥味,反而薯仔味濃,下次應該唔會再叫。 呢個商場其實好靜,同層有蕯莉亞,樓下超市有個細細嘅 food court ,如果行到呢度已經冇咩其他選擇。花火和食行平民小店路線,餐牌唔會有天花龍鳳或者好貴價嘅食物,價錢合理,食物質素及味道平穩,所以佢都算係一間隱蔽小店

主食

是日炸物 —— 芝士豆腐

佢哋嘅可樂餅有五個選擇:紫番薯、芝士、南瓜、牛肉及洋蔥🧅

$16/ 1 件
$28/ 2 件