2023-05-10
今次係我第二次嚟呢間鋪頭 上一次食係比舖頭入邊AK嘅美貌吸引😆但估唔到食物係咁有質素🥹環境靚靚,人數唔多,但係如果坐滿晒人都幾迫 嘴舐舐鮑魚雞湯麵 🫶🏼我非常欣賞佢個魚湯底, 香濃得黎有質感,絕對唔係稀巴巴果種質地,我差唔多飲晒個湯🤪雞意想不到地juicy,滑溜 成個感覺好match鮑魚就冇乜好講,蟹柳佢都算俾得幾多,同埋冇碎到,原條直上,nice👍🏻同埋喜歡佢加咗幾條生菜,減低膩嘅感覺喵喵🐱海鮮湯麵都係魚湯底,加蟹柳,另外仲有蝦同流心蛋☺️蝦🦐質地都爽口新鮮 蟲草浸白菜 🥬就係普通一個菜咁囉😂不過我覺得以呢個價錢份量可以多返d 七味粉炸雞🍗呢個我嚟咗兩次都有叫,實在太好味😍佢炸個雞嘅質地,非常之酥脆 而個肉又保持到juicy🤤 再加埋七味粉嘅點綴,必點👍🏻 我兩次嚟都係見到舖頭唔太多人,但係食物質素實在驚豔咗我 冇諗過響旺角女人街都有咁嘅湯麵食🥳🥳 仲要係良心小店 我見舖頭嘅咖啡好似都好出名,不過兩次都夜晚黎,希望下次有機會下晝你試吓去啲咖啡coffee x noodle x fusion x 良心💛
環境靚靚,人數唔多,但係如果坐滿晒人都幾迫
嘴舐舐鮑魚雞湯麵 🫶🏼
雞意想不到地juicy,滑溜 成個感覺好match
同埋喜歡佢加咗幾條生菜,減低膩嘅感覺
喵喵🐱海鮮湯麵
都係魚湯底,加蟹柳,另外仲有蝦同流心蛋☺️
蝦🦐質地都爽口新鮮
蟲草浸白菜 🥬
就係普通一個菜咁囉😂不過我覺得以呢個價錢份量可以多返d
七味粉炸雞🍗
呢個我嚟咗兩次都有叫,實在太好味😍