2021-03-17 322 views
呢間嘢基本上都成日食㗎啦,open rice 我都畀過好評,但係今次一定要post上嚟,因為真係好唔掂。今次食咗個大蝦墨汁結他麵 。 佢係有微辣嘅汁, 我覺得幾惹味,汁唔太辣。 得一隻大蝦 ,大蝦唔靚 ,雖然冇甩頭 ,但係肉身好霉,唔新鮮嘅蝦就係咁。 我咬咗一口,個肉質真係好奇怪,味道好奇怪 ,根本冇辦法食入口。 實在太難食 。 呢隻大蝦明明係亮點,但變咗敗筆之處 相反佢嗰啲細蝦就好爽口,好好食,點解會咁㗎?唔滿意嘅係上咗意粉,先上starter。 我最後等食完個意粉等咗十分鐘先有starter 。我已經同服務員反映,佢回答,因為今日好忙。唔得喇,而家佢嘅服務唔多掂。

相反佢嗰啲細蝦就好爽口,好好食,點解會咁㗎?

唔得喇,而家佢嘅服務唔多掂。
大蝦墨汁結他麵